Post by lessphilmahooca on Feb 24, 2022 10:43:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alto\u0027s Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alto\u0027s Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack primogemeket ▞▞▞
▞▞▞ Alto\u0027s Adventure 2022 version ▞▞▞
Tényleg egy csodálatos játék az egész. a művészet és a háttér egyszerű és jól elkészített. A hópartokon való mozgásod hihetetlenül sima, és amíg odafigyelsz, egyetlen kivétellel semmi sem tűnik igazságtalannak.Amikor a képernyő éjszakai módba vált, kezd nehézkessé válni a játékos karakterének meglátása. Egy másik probléma, hogy nem tudom használni a szárnyas ruhámat. Néhány hete feloldottam, de miután bezártam és újra megnyitottam, az ikon eltűnt.
Ez a játék egyszerűen nagyszerű. Ez egy végtelen futó, a nap végén. De ez így is egészen egyedi! A játék grafika, zene és általános atmoszférája CSODÁLATOS! Egészen egyszerű, de bájos, jó értelemben. Kifejezetten tetszik, hogy lehet hátraszaltózni. Nagyon kevés a hirdetés, szóval ez nagyon jó! Még egy zen mód is létezik, ahol nem lehet meghalni! Összességében ez egy nagyon szép élmény. Naponta egy-két órát tudnék ezzel játszani! Én azt ajánlanám. (Magától értetődően.)
Tolakodó hirdetések. A szünet gomb kényelmetlenül van elhelyezve, túl könnyű véletlenül megnyomni.
Imádtam! Ja és Nagy Csaba igen jó a grafika!
És meg az aksit is szedi
Sokkal inkább a stílus a lényeggel szemben. Az apró tárgyakat, amelyeket át kell ugrani, állandó fák és egyéb háttérdíszek takarják. Ez jobb, mint az Alto's Odyssey, ahol szinte minden sziluettben van, de ez még mindig probléma. Ráadásul a kamera túl magasra dől ugrás közben, így a földön lévő akadályok gyakran túl későn kerülnek képkockába ahhoz, hogy megítéljék az ugrást. Megpróbáltam átnézni ezen, de ez elég ahhoz, hogy játszhatatlanná tegye a játékot. Azért elég szép?...
Ekkora balhé. Ez a játék csodálatos volt, és tönkretették az Ads-szal. Fizetnék az eltávolításukért, de ez nem tűnik megbízhatónak vagy lehetségesnek.
5 csillag a játékokhoz, de a 3 csillagos erőteljes hirdetéseket okoz a játék végén, játssz 1 percet, és meghalsz, majd 30 másodperces hirdetéseket kell nézni. Szerintem elég volt a hirdetések extra akciójához, pl. ami opcionális, mint a revive, free gold, stb. Kérlek, távolítsd el erőszakosan a hirdetéseket, ez annyira bosszantó, különösen, ha új karaktert kapsz és teszteled a statisztikáját, ami 10-30 másodpercen belül meghalhat, de meg kell nézni hirdetések 15-30 mp.
előzö verzio
Nem látom az akadáyt ez egy közepes játék
Alto's Adventure แอ็กชัน xcp
A játék összességében gyönyörű, csodálatos dizájnnal és csodálatos háttérrel és tájjal. A problémám az, hogy számos hiba vagy hiba van. Amikor Inezt használom, és ő lendít, hiányzik neki mindenféle tárgy és érme. Elég dühítő, amikor sok érmét és mágnest adok át, és ő nem veszi fel őket. Most főleg őt használom, nem mondhatom, hogy ez minden szereplőnél előfordul. Ezenkívül, ha rámpát használ, fennáll az esélye, hogy egyenesen leesik és veszít. Néha még egy hóhegy belsejében is kötöttem ki. Olyan közel voltam ahhoz, hogy elérjem az utolsó karaktert, amikor ez történt, és azt hiszem, szükségem lesz egy kis szünetre emiatt.
Ez a játék akkor került az életembe, amikor depresszión mentem keresztül. Annyira kipihentnek éreztem magam ebben a játékban. Különösen a Zen módban. A zene megnyugtató és békés. Az üzenet, amit a Zen módban való játékból vettem át, nem számít, hogy mindig van második esélyed. Ha elesel, szedd fel magad, és menj tovább. Semmi sem szebb, mint maga az utazás, még az úti cél sem. A Zen mód erről szól. Ez segített visszaszerezni az önbizalmamat. Átsegített a nehéz időkön. Köszönöm.
Van egy hiba, amely megakadályozza a bevitelt, ha összeomlik az ugrás gomb lenyomva tartása közben. Kérlek javíts.
Igazán szép és békés. Nem tetszettek a reklámok. Kezdetben nem voltak ott, de ez most kezdődött, és elég hosszúak és unalmasak, így ellopja a játékot.
Alto's Adventure Laga vgzk
Nagyon hangulatos! Imádom!
Eltávolítottam ezt a játékot. Ismétlődő játékélmény. Sok megállíthatatlan hirdetésre. Játékosként szórakozásból vagyok itt, nem az alkalmazáson belüli vásárlás miatt.
Először is köszönet a fejlesztőknek, hogy ingyenesen biztosították ezt a játékot Androidon. Imádom a játékmenetet, és minden karakternek vannak különleges karakterei. A szintek nagyon érdekesek, de javaslom, hogy tegyél még több akadályt az úton, hogy érdekesebb legyen.
Imádom!Aranyos kis játék...Nyugodt,leköt...Mindig jó.
Jó játék szép hangokkal, művészettel és zenével. De sajnos a koppintások késleltetése nagyon kimozdít a pihentető témából. Az a frusztráció, hogy az ugrás körülbelül 0,5 másodpercig tart a csapból, sokkal nehezebbé teszi a dolgok sikeres ugrását. Megnéztem a beállításaimat, hogy az én telefonom-e, és nem. Szóval sajnos nem akarok megtartani egy olyan játékot, amely jobban frusztrál, mint szórakoztat vagy ellazít.
Nagyon jó ajánlom mindenkinek ez az egyik kedvenc játékom!!!
ez egy olyan játék, aminek nincs igazán játéka, mert nem a győzelemről van szó, hanem arról, min mentél keresztül a táblával. A zen-mode egy isten küldetése, köszönöm szépen, fejlesztők. remélem életed legjobb helyén vagy.
Szórakoztató és pihentető játék. A Tho sokszor összeomlik, miután egy ideje játszottam. Mint amikor új rekordot próbálsz felállítani, de a játék összeomlik ;-; egyszerűen frusztráló
Jó játék! 😍👌💯
Szórakoztató játék lehet, ha az Alto nem rendelkezik a létező leglassabb hátraszaltóval és a kellemetlen videohirdetések nélkül.
Ez az egyik jó offline időtöltési játék, amit keresek. DE azt hiszem, a lendületek nem tartanak elég sokáig. még kb. 2 másodpercnek csodákat kell tennie. & A lineáris érmék távolsága egy rámpa után, a visszafordítást elősegítő foltok, amelyeket a rock ugráshoz próbálok használni, homályosan ferdének tűnik, és úgy érzem, hogy kellene egy jobb választás egy erőkifejtés vagy valami hasonló darálás megszüntetésére. És ha le tudja húzni repülés közben. képesnek kell lennie a sziklákon áttörni.
Alto's Adventure Laga eyq
Ez egy teljesen GYÖNYÖRŰ játék, a művészeti stílus önmagában is elég ahhoz, hogy gondolkodás nélkül megszerezzem, teljesen tökéletes
Lassú a kanyar, kicsit unalmas, a látásod elöl nem elég hosszú ahhoz, hogy köveket láss.
Egyszerűen kedves. Tapasztaltam egy olyan hibát, ahol néha az ugrás funkció nem működik a várt módon, és újra kell indítanom az alkalmazást, hogy újra tökéletesen játsszon. Kérlek javíts, de egyébként fantasztikus játék! Határozottan ajánlom más játékosoknak!
Szép, aranyos kis játék, de egy idő után unalmassá válik. Szép, kedves kis játék, de egy idő után unalmassá válik.
Az egyetlen ok, amiért 4 csillagot adtam erre, az az, hogy úgy tűnik, és úgy néz ki, hogy egyes szakaszokat úgy hoztak létre, hogy nem gondolták át az előtte vagy utána lévő részt. Ettől eltekintve tökéletes.
Mar regebben jatszottam vele akkor is nagyon tetszett szoval sajnos ujra kellett kezdenem a sajat telefonomon mert az accountomat nem tudtam attelepiteni.
Egész jó.
Traffic Rider Rennsport cgla
Egész jó
Bárcsak lenne fizetős verzió. Nem bírom elviselni, hogy egy 30 másodperces hirdetést kell néznem minden alkalommal, amikor Alto összeomlik.
Noha időnként szórakoztató és szuper kreatív, tele van hibákkal, megtört, a karakterek kiegyensúlyozatlanok, és általában nem is vonzó. A játék első órája élvezetes, de onnantól már kevésbé játszható. Az elemek nem működnek, ha túl gyorsan nagyít rájuk, a halálesetek véletlenszerűek és megmagyarázhatatlanok, és a karaktereknek nincs sok értelme. Ha jobb, szebb és csiszoltabb verziót szeretne, csak játssza le az Alto's Odyssey-t. Szó szerint tízszer jobb.
Ez abszolút vágy! Nem tudod abbahagyni a játékot a lenyűgöző grafika és környezet mellett. Csak így tovább!
hogy lehet nagyot ugrani, pl szakadékot átugrani?
Többször is próbáltam letölteni és megvan minden akkor akrok játszani és mindig ki irja hogy az alkalmazás sajnos leállt.
Tökéletes! Nagyon jók a hangok, a grafika és nagyon hangulatos kis játék. (öt csillag)
Érdekes játék, ha csak minimális vezérlőket és eljárásokat szeretne játszani.
A játék jól működött, most minden megnyitáskor összeomlik a cím képernyőjén. Már nem működik... ne szerezd be ezt a játékot, hacsak nem vagy elégedett azzal, hogy egy esetleges deadswitch kiold a játékot.
Alto's Adventure Екшн tfpt
A grafika a legjobb!
Nem túl pihentető. Folyamatosan ütögöm a köveket, és ez idővel frusztrálóvá válik.
Áttekintés: - Alto's Adventure - Egy élvezetes snowboardos kalandjáték. Értékelés:- 3/5. Az Alto's Adventure Judgment egy jó élvezetes snowboardos játék. De a néhány mínusz pont miatt ez a játék egy idő után unalmas lesz. És a mínusz pontok ugyanazt a játékmenetet ismétlik, és a vezérlés és a végrehajtás rendben van.
Király játék